Anunţ print judeţ Alexandria, Giurgiu

Autor: 
Im3
Publicaţia: 
Curentul
Rubrică: 
Publicitate

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă. Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă accesează pagina de internet www.im3.ro şi îşi creează un cont de utilizator.
Lectorii “Întreprinzător în Mileniul Trei” vor fi prezenţi în perioada următoare în judeţele Teleorman si Giurgiu pentru a oferi beneficiarilor două seminarii gratuite pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în afaceri:
• Alexandria - 27 şi 28 Iunie,
• Giurgiu - 04 şi 05 Iulie.
Beneficiarii proiectului primesc acces la platformele software electronice realizate în cadrul proiectului „IMM virtual” şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ care înglobează conceptual şi tehnologic module TIC de ultimă oră, consiliere on-line, informaţii utile, etc.
Lista completă de cursuri şi seminarii, instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.